Stel e-pos op iPhone op

Hoe om 'n e-posrekening op iPhone of iOS 7.1-versoenbare toestel op te stel.

Hier is die stappe oor hoe om e-pos op jou iPhone op te stel:

1. Maak die Instellings-toepassing oop.
  2. Tik op Mail.
  3. Tik op Rekeninge.
  4. Tik op Voeg rekening by.
  5. Kies jou e-posverskaffer as Ander.
  6. Voer jou e-posadres en wagwoord in.
  7. Tik op Volgende.
  8. Indien jy gevra word, voer jou Inkomende Pos Bediener en Uitgaande Pos Bediener inligting in.
  9. Tik op Volgende.
  10. Gaan die rekeninginligting na en tik op Stoor.

Jou e-posrekening sal nou op jou iPhone opgestel word. Jy kan begin om e-posse te stuur en te ontvang.

iPhone-instellings

Die Instellings-ikoon verskyn in een van jou toestel se hoofskerms.

iPhone-instellings

Klik op Instellings en die kieslys sal verskyn.

Pos, kontakte, kalenders

Kies Pos, Kontakte en Kalenders in die Instellings-kieslys.

Mail Kontakte Kalenders

Die E-pos, Kontakte en Kalenders-kieslys sal verskyn.

Voeg rekening by

Kies Voeg rekening by in die e-pos, kontakte en kalenders-kieslys.

Voeg rekening by

Die Voeg Rekening-kieslys sal verskyn.

Ander

Kies Ander in die Voeg rekening-kieslys van posrekeningtipes by.

ander

Die Ander kieslys sal verskyn.

Voeg e-posrekening by

Kies Voeg e-posrekening by in die Ander kieslys.

Voeg posrekening by

Die nuwe rekening-koppelvlak sal verskyn.

Voeg e-posrekening by

Kies Voeg e-posrekening by in die Ander kieslys.

Voeg posrekening by

Die nuwe rekening-koppelvlak sal verskyn.

Rekeninginligting

Voer die volgende inligting in die Nuwe Rekening-koppelvlak se tekskassies in:

• Voer in die Naam-tekskassie die naam in wat jy vir die e-posrekening wil gebruik.
  • Voer jou e-posadres in die E-pos-tekskassie in.
  • Voer die wagwoord vir die e-posrekening in die Wagwoord-tekskassie in.
  • Voer 'n beskrywing vir die e-posrekening in die Beskrywing-tekskassie in.

Rekeninginligting

Klik Volgende om voort te gaan na die volgende skerm in die Nuwe Rekening-koppelvlak.

Verifieer inligting

Gebruik die skakelaar aan die bokant van die skerm om 'n posbustipe te kies.

Let wel: Ons beveel aan dat jy die IMAP-posbustipe kies. As jy die POP3-posbustipe kies, sal die mobiele toestel se e-poskliënt al die rekening se e-posboodskappe aflaai en dan die boodskappe van die bediener verwyder. Jy sal nie toegang tot daardie boodskappe vanaf enige ander e-poskliënt hê nie.

Verifieer

Verifieer al die inligting vir jou rekening, en tik dan Volgende om na die volgende skerm in die Nuwe Rekening-koppelvlak voort te gaan.

Voer inligting vir jou inkomende posbediener in

Voer die volgende inligting in in Incoming Mail Server-tekskassies in:

• Voer die domein vir die e-posrekening in die Gasheernaam-tekskassie in.
  • Voer jou e-posadres in die Gebruikersnaam-tekskassie in.
  • Voer die wagwoord vir die e-posrekening in die Wagwoord-tekskassie in.

incoming mail server

Klik Volgende om voort te gaan na die volgende skerm in die Nuwe Rekening-koppelvlak.

Deaktiveer die Notas-wissel

Klik op die Notes-wissel om die Notes-toepassing vir die rekening te deaktiveer.

Notas

Klik dan Stoor om die rekeningopstelproses te voltooi.

Hier is 'n paar bykomende wenke vir die opstel van e-pos op jou iPhone:

• As jy probleme ondervind om jou e-posrekening op te stel, maak seker dat jy die korrekte e-posinstellings het. Jy kan die korrekte e-posinstellings vir jou e-posverskaffer vind deur hulle te kontak of deur hulle aanlyn op te soek.
  • As jy steeds sukkel om jou e-posrekening op te stel, kan jy probeer om dit met die hand op te stel. Om dit te doen, tik op "Ander" wanneer jy gevra word om jou e-posverskaffer te kies. Voer dan jou e-posadres, wagwoord, Inkomende Pos Bediener, en Uitgaande Pos Bediener inligting in.
  • As jy veelvuldige e-posrekeninge het, kan jy hulle almal by jou iPhone voeg deur die stappe hierbo te volg.