Stel e-pos op Android op

Hoe om e-pos op Android-fone, -tablette en -toestelle op te stel. Let wel: Hierdie gids is versoenbaar vanaf Android 4.0 en hoër.

Volg hierdie stappe om 'n e-posrekening op 'n Android-toestel op te stel:

1. Maak die e-postoepassing op jou toestel oop.
  2. Tik op die "Voeg rekening by"-knoppie.
  3. Kies die tipe e-posrekening wat jy het.
  4. Voer jou e-posadres en wagwoord in.
  5. Tik op die "Volgende"-knoppie.
  6. Voer die inkomende en uitgaande bedienerinstellings vir jou e-posrekening in.
  7. Tik op die "Volgende"-knoppie.
  8. Gaan die instellings na en tik op die "Voltooi"-knoppie.

Die e-posrekening sal nou op jou toestel opgestel word.

Toepassings

Vind die Toepassings-ikoon op jou toestel se hoofskerm.

Aansoeke

Die toepassingsskerm sal verskyn.

E-posrekeningopstelling

Op die Toepassings-skerm, klik E-pos.

E-pos rekeningopstelling

Die koppelvlak vir e-posrekeningopstelling sal verskyn.

Handmatige opstelling

Voer jou volle e-posadres en wagwoord in die rekeningopstelling-koppelvlak se tekskassies in.

Handmatige opstelling

*Klik Handmatige opstelling om voort te gaan na die volgende skerm van die e-posrekeningopstelkoppelvlak.

Rekeningtipe

Klik op die gewenste rekeningtipe.

Die volgende skerm van die rekeningopstelling-koppelvlak sal verskyn.

Rekeningtipe

Let wel: Ons beveel aan dat jy die IMAP-posbustipe kies. As jy die POP3-posbustipe kies, sal die mobiele toestel se e-poskliënt al die rekening se e-posboodskappe aflaai en dan die boodskappe van die bediener verwyder. Jy sal nie toegang tot daardie boodskappe vanaf enige ander e-poskliënt hê nie.

E-posrekeninginligting

Voer die volgende inligting in die rekeningopstelling-koppelvlak se tekskassies in:

• Voer jou e-posadres in die Gebruikernaam-tekskassie in.
  • Voer die wagwoord vir die e-posrekening in die Wagwoord-tekskassie in.
  • Voer die e-posdomein vir jou e-posrekening in die IMAP-bediener tekskassie in.
  • In die Sekuriteittipe tekskassie, kies Geen.

Let wel: Moenie die IMAP-padvoorvoegselinstelling opstel nie.

E-pos rekeninginligting

Klik Volgende om voort te gaan na die volgende skerm in die Rekeningopstelling-koppelvlak.

E-posbedienerinligting

Voer die volgende inligting in die rekeningopstelling-koppelvlak se tekskassies in:

• Voer die e-pos-subdomein vir jou e-posrekening in die SMTP-bediener tekskassie in.
  • In die Sekuriteittipe tekskassie, kies Geen.
  • Kies die Vereis aanmelding-merkblokkie.
  • Voer jou e-posadres in die Gebruikernaam-tekskassie in.
  • Voer die wagwoord vir jou e-posrekening in die Wagwoord-tekskassie in.

E-posbedienerinligting

Klik Volgende om voort te gaan na die volgende skerm in die Rekeningopstelling-koppelvlak.

Android-e-posvoorkeure

Kies die merkblokkies wat ooreenstem met jou verlangde e-posvoorkeure.

Android-e-posvoorkeure

Klik Volgende om voort te gaan na die volgende skerm in die Rekeningopstelling-koppelvlak.

Voer jou rekening en vertoonnaam in

Voer 'n rekeningnaam en vertoonnaam in die koppelvlak se tekskassies in.

Vertoonnaam

Klik Volgende om die opstelproses te voltooi.

• setup email on android, email android, setup exchange email on android