Hoe om OX App Suite te gebruik

OX App Suite bied professionele, betroubare e-pos met baie funksies teen 'n bekostigbare prys.

Bestuur e-posrekeninge

Nadat jy OX App Suite of OX App Suite + Produktiwiteit gekoop het, sal dit in jou Kliëntearea Dashboard verskyn.

Bestuur e-posrekeninge

Om OX App Suite vir 'n domein te bestuur, kies daardie domein en klik Bestuur. Jy sal 'n lys van OX App Suite-e-posadresse sien en onder die e-posadresse, e-poskliëntbesonderhede en ander inligting.

E-posrekeninge

Skep gebruiker

Om 'n e-posadres by te voeg, klik Skep gebruiker. Vul dan die vorm in en klik Voeg by.

Skep gebruiker

Bestuur rekening

Om 'n e-posadres te bestuur, klik Bestuur rekening. Jy kan die rekening se Vertoonnaam, Voornaam en Van opdateer.

Bestuur rekening

Stel wagwoord in

Om die wagwoord vir 'n rekening te stel, klik Stel wagwoord. Voer dan die nuwe wagwoord in en bevestig dit, of klik Genereer om 'n nuwe wagwoord te genereer.

Stel wagwoord