Waarom cPanel SEO?

Hoekom cPanel SEO?

As die gevestigde SEO-produkte wat op SEO-kundiges en tegnologie-vaardige gebruikers fokus deur 'n oorweldigende kenmerkstel te verskaf, het cPanel SEO die visie om die webwerfbouer-ekwivalent vir die soekenjinoptimeringsbedryf te word. cPanel SEO is maklik om te gebruik en te verstaan. Dit bied leiding oor die regte stel funksies en laat kliënte oor tyd groei. Aangesien SMB's pryssensitief is, kom cPanel SEO met 'n hoogs mededingende prys om aantreklik te wees sonder om produkkwaliteit te verloor.

Werk dit net met webwerwe op cPanel?

cPanel SEO is 'n SaaS-oplossing. U het geen ander cPanel-produk of uitbreiding nodig om cPanel SEO te gebruik nie, en ook nie u eie bediener nie. cPanel SEO werk heeltemal onafhanklik en kan gebruik word vir enige webwerf wat oral in die wêreld aangebied word. Dit beteken ook dat jy toegang tot cPanel SEO vanaf enige rekenaar met enige blaaier kan kry deur eenvoudig by jou rekening aan te meld.

Hoe help cPanel SEO my webwerf?

Elke webwerf-eienaar weet hoe moeilik dit is om sigbaar op die internet te word. Met cPanel SEO bied ons die regte funksies om die sigbaarheid van webwerwe te optimaliseer. Doen navorsing oor die regte sleutelwoorde vir jou besigheid deur ons databasis te deurkruis, jou ranglys weekliks of daagliks na te spoor (na gelang van jou produkvlak), optimeer bestaande of nuwe inhoud, en kyk na jou webwerf vir tegniese probleme wat jou terughou van beter Google-ranglys.

Wat is 'n projek?

'n Projek is gebaseer op 'n spesifieke URL (gewoonlik jou webwerf) en skep outomaties 'n werfoudit (webwerfskandering om tegniese probleme te identifiseer). Jy stel 'n projek op deur eenvoudig deur ons aanboord-assistent te klik.

Wat is die verskil tussen volle toegang en leesalleen-rekeninge?

'n Voltoegangsrekening het volle administratiewe regte binne die cPanel SEO-produk. Jy kan enigiets wat jy wil verander, wysig en byvoeg (bv. sleutelwoorde, projekte, take, …). 'n Slegs-gereed-rekening kan toegang tot cPanel SEO kry en alle SEO-insigte wat die produk bied bekyk sonder om enige aspek van 'n projek te wysig.

Wat doen 'n werfoudit, en hoe lank neem dit?

Die werfoudit skandeer jou webwerf se tegniese implementering om die fondamente te lê van beter ranglys met Google & mede. Met die instrument kan u tot 10 000 bladsye/URL's pro-projek (500 bladsye pro-projek op die cPanel SEO Starter-vlak) ontleed. Die resultaat van die skandering word outomaties by die Advisor-nutsding in die produk gevoeg en skep presiese take vir elke kwessie. Die tyd wat nodig is om 'n projek te skandeer hang sterk af van die aantal bladsye/URL'e. 'n Kleiner webwerf word binne 'n paar minute geskandeer; 'n groter aanlyn winkel benodig tot 'n paar uur om deeglik ontleed te word.

Vir wie is die produkdiens ontwerp, watter vlak van kundigheid is nodig?

Die produk is hoofsaaklik ontwerp vir SEO-beginners met geen of geringe kennis oor soekenjinoptimalisering. cPanel SEO is ontwerp met SMB's in gedagte en het baie positief getoets in hierdie teikengroep. Met die Professionele vlak bied ons 'n opsie wat perfek by kleiner agentskappe pas. As gevolg van die kenmerkstel en die databasis van meer as 53M sleutelwoorde, is cPanel SEO ook 'n uitstekende passing vir gevorderde SEO-gebruikers.