Skep 'n e-posrekening in cPanel

Om 'n e-posrekening in cPanel te skep, volg hierdie stappe:

• Teken aan by jou cPanel-rekening.
  • Klik op die "E-pos"-oortjie.
  • Klik op die "E-posrekeninge"-skakel.
  • In die "Skep 'n e-posrekening"-afdeling, voer die volgende inligting in:

Gebruikersnaam: Voer die e-posadres in wat jy wil skep.
Wagwoord: Voer 'n wagwoord vir die e-posrekening in.
Domain: Kies die domeinnaam vir die e-posrekening.
Posbusgrootte: Kies die hoeveelheid stoorplek wat jy vir die e-posrekening wil hê.

• Klik op die "Skep rekening"-knoppie.

Jou nuwe e-posrekening sal geskep word en jy sal toegang daartoe kan kry met die e-posadres en wagwoord wat jy ingevoer het.

Hier is 'n paar bykomende wenke vir die skep van 'n e-posrekening in cPanel:

• Gebruik 'n sterk wagwoord vir jou e-posrekening. 'n Sterk wagwoord is minstens 8 karakters lank en sluit 'n mengsel van hoofletters en kleinletters, syfers en simbole in.
  • Moenie dieselfde wagwoord vir jou e-posrekening gebruik as wat jy vir enige ander rekeninge gebruik nie. Dit sal help om jou e-posrekening te beskerm teen gekap.
  • Hou jou e-posrekeningsagteware op datum. Dit sal help om jou rekening teen sekuriteitskwesbaarhede te beskerm.
  • Rugsteun jou e-posrekening gereeld. Dit sal jou help om jou e-posrekening te herstel as dit ooit gekap of verloor word.

Deur hierdie wenke te volg, kan jy help om jou e-posrekening veilig te hou.