cPanel Softaculous App installeerder

cPanel Softaculous App installeerderSoftaculous is 'n app installeerder wat dit maklik maak om webtoepassings op u cPanel-gasheerrekening te installeer en te bestuur. Met Softaculous kan jy meer as 380 verskillende webtoepassings installeer met net 'n paar klikke.

Om 'n toepassing met Softaculous te installeer, volg hierdie stappe:

1. Teken aan by jou cPanel-rekening.
  2. Klik op die Softaculous Apps Installer skakel.
  3. Tik in die soekbalk die naam van die program wat jy wil installeer.
  4. Klik op die program se naam in die soekresultate.
  5. Op die program se bladsy, klik op die Installeer knoppie.
  6. Vul die vorm op die volgende bladsy in en klik op die Installeer knoppie.
  7. Softaculous sal die toepassing begin installeer. Sodra die toepassing geïnstalleer is, sal jy toegang daartoe kan verkry vanaf jou cPanel-tuisblad.

Hier is 'n paar van die voordele van die gebruik van Softaculous:

• Dit maak dit maklik om webtoepassings te installeer en te bestuur.
  • Dit ondersteun meer as 380 verskillende webtoepassings.
  • Dit is maklik om te gebruik en te navigeer.
  • Dit is veilig en betroubaar.

As jy op soek is na 'n maklike manier om webtoepassings op jou cPanel-gasheerrekening te installeer en te bestuur, is Softaculous 'n goeie opsie.

Hier is 'n paar bykomende besonderhede oor Softaculous:

• Softaculous is 'n gratis programinstalleerder wat beskikbaar is op die meeste cPanel-gasheerrekeninge.
  • Softaculous ondersteun meer as 380 verskillende webtoepassings, insluitend WordPress, Joomla, Drupal en Magento.
  • Softaculous is maklik om te gebruik en te navigeer. Om 'n toepassing te installeer, soek eenvoudig vir die toepassing in die Softaculous App Installer en klik op die Installeer-knoppie.
  • Softaculous is veilig en betroubaar. Softaculous gebruik 'n veilige verbinding om toepassings van hul bewaarplek af te laai. Softaculous sluit ook 'n aantal sekuriteitskenmerke in om jou programme teen wanware en ander bedreigings te beskerm.

Oor die algemeen is Softaculous 'n kragtige en maklik-om-te gebruik outo-installeerder vir webtoepassings. Dit is 'n wonderlike opsie vir enigiemand wat vinnig en maklik webtoepassings op hul webgasheerbediener wil installeer en bestuur.

Hier is 'n paar van die gewildste Softaculous-toepassings:

• WordPress: 'n Inhoudbestuurstelsel (CMS) wat gebruik word om webwerwe te skep en te bestuur.
  • Joomla: Nog 'n CMS wat soortgelyk is aan WordPress.
  • Drupal: 'n CMS wat bekend is vir sy buigsaamheid en uitbreidbaarheid.
  • Magento: 'n E-handelsplatform wat jou toelaat om 'n aanlyn winkel te skep.
  • phpBB: 'n Forumsagteware wat jou toelaat om aanlynforums te skep en te bestuur.
  • MyBB: Nog 'n forumsagteware wat soortgelyk is aan phpBB.
  • vBulletin: 'n Forumsagteware wat bekend is vir sy krag en kenmerke.
  • XenForo: 'n Forumsagteware wat soortgelyk is aan vBulletin.
  • phpMyAdmin: 'n Webgebaseerde hulpmiddel waarmee jy MySQL-databasisse kan bestuur.
  • phpPgAdmin: 'n Webgebaseerde hulpmiddel waarmee jy PostgreSQL-databasisse kan bestuur.
  • FileZilla: 'n Lêeroordragkliënt wat jou toelaat om lêers tussen jou rekenaar en jou webgasheerbediener oor te dra.
  • WordPress Toolkit: 'n Hulpmiddel wat jou help om jou WordPress-webwerwe te bestuur.
  • Joomla Toolkit: 'n Gereedskap wat jou help om jou Joomla-webwerwe te bestuur.
  • Drupal Toolkit: 'n Gereedskap wat jou help om jou Drupal-webwerwe te bestuur.
  • Magento Toolkit: 'n Gereedskap wat jou help om jou Magento-webwerwe te bestuur.

Hierdie is net 'n paar van die baie Softaculous-toepassings wat beskikbaar is. As jy op soek is na 'n spesifieke toepassing, kan jy daarvoor soek in die Softaculous-koppelvlak.