Dra domeinnaam oor

Dra jou domein oor vanaf Web Design Hosting: Maak seker dat jou rekening tot op datum betaal is. U kan dan u nuwe webgasheerverskaffer kontak vir verdere instruksies.

Dra domein oor na webontwerp-gasheer: Kontak u huidige gasheerverskaffer en stel hulle in kennis dat u u domein wegdra. Kry jou cPanel- of FTP-besonderhede, webwerf-databasisrugsteun, magtigingskode (indien van toepassing), ontsluit die domein vir oordrag (indien van toepassing) en die e-posadresse.