cPanel e-pos

cpanel emailHierdie is 'n gids oor hoe om 'n e-posrekening op te stel deur vinnige e-posopstelling en cPanel-e-pos. Meld eers by jou rekening aan en klik op Dienste om jou beskikbare webgasheerdienste en rekeninge te sien.

Kies die gasheerrekening waarop jy 'n nuwe e-posrekening wil skep.

Jy sal nou die opsie sien vir beide Quick Create Email Account en cPanel login.

cPanel Email Setup

Om 'n e-posrekening in cPanel te skep, volg hierdie stappe:

1. Teken aan by cPanel.
  2. Klik op die "E-pos"-oortjie.
  3. Klik op die "E-posrekeninge"-skakel.
  4. Voer die volgende inligting in die "Skep 'n e-posrekening"-afdeling in:
    • E-posadres: Voer die e-posadres in wat jy wil skep.
    • Wagwoord: Voer 'n wagwoord vir die e-posrekening in.
    • Kwota: Voer die hoeveelheid stoorspasie in wat jy aan die e-posrekening wil toewys.
  5. Klik op die "Skep rekening"-knoppie.

Jou nuwe e-posrekening sal geskep word. Jy kan dit dadelik begin gebruik.

E-posinstellings

Gebruik die volgende instellings om die nuwe e-posrekening op te stel op jou e-posprogram of app. Vervang yourdomain.co.za met jou werklike domeinnaam wanneer jy die rekening opstel.

Gebruikernaam: e-posadres
Wagwoord: e-posrekeningwagwoord
Inkomende Bediener: mail.yourdomain.co .za
POP3-poort: "993" vir POP3 & "995" vir IMAP.
Uitgaande bediener: mail.yourdomain.co.za
SMTP-poort: 465
Stawing word vereis vir IMAP, POP3 en SMTP.

E-posprogram Outlook

Hier is die stappe oor hoe om 'n cPanel-e-posrekening op Outlook 2019 op te stel:

1. Maak Outlook 2019 oop.
  2. Klik op die Lêer oortjie.
  3. Klik op Voeg rekening by.
  4. Kies Stel bedienerinstellings of bykomende bedienertipes handmatig op.
  5. Kies POP of IMAP - Verskille Tussen POP En IMAP.
  6. Voer jou volle e-posadres in die E-posadres veld in.
  7. Voer jou e-poswagwoord in die Wagwoord veld in.
  8. Voer jou volle e-posadres in die Gebruikersnaam veld in.
  9. Voer jou cPanel-bedienernaam in die Inkomende bediener (POP3) of Inkomende bediener (IMAP) veld in.
  10. Voer "993" in die Poort veld in vir POP3 en "995" vir IMAP.
  11. Kies SSL in die Enkripsie veld.
  12. Voer jou cPanel-gebruikernaam in die Uitgaande bediener (SMTP) veld in.
  13. Voer "465" in die Poort veld in.
  14. Kies SSL in die Enkripsie veld.
  15. Kies die Vereis aanmeld met veilige wagwoordverifikasie (SPA) merkblokkie.
  16. Klik op die Volgende knoppie.
  17. Outlook sal jou instellings toets. As die toets suksesvol is, sal jy 'n boodskap sien wat sê "Jou rekening is suksesvol bygevoeg".
  18. Klik op die Voltooi knoppie.

Jou cPanel-e-posrekening sal nou in Outlook opgestel word. Jy kan begin om e-posse te stuur en te ontvang.

As jy probleme ondervind om jou cPanel-e-posrekening op te stel, kan jy ons kontak of jou cPanel-gasheerverskaffer vir bystand.< /p>

• email, cPanel