Hoe om Joomla te installeer

Hoe om Joomla op cPanel te installeer met behulp van Softaculous app installeerder, een klik maklike en vinnige installasie. Neem asseblief kennis dat jy ten minste 35MB nodig het om die nuutste weergawe van Joomla te installeer.

Hoe om Joomla cPanel Softaculous App Installer te installeer

Om Joomla te installeer deur Softaculous App Installer te gebruik, volg hierdie stappe:

1. Teken aan by jou cPanel-rekening.
  2. Klik op die "Softaculous Apps Installer"-ikoon.
  3. Tik "Joomla" in die soekbalk en druk Enter.
  4. Klik op die "Installeer"-knoppie langs die "Joomla"-toepassing.
  5. Voer die volgende inligting in die "Pakketinligting"-afdeling in:
    • Pakketnaam: Voer 'n naam vir die Joomla-installasie in.
    • Gids: Voer die gids in waar jy Joomla wil installeer.
    • Admin-gebruikernaam: Voer 'n gebruikernaam vir die Joomla-administrateurrekening in.
    • Admin Wagwoord: Voer 'n wagwoord vir die Joomla administrateur rekening in.
  6. Klik op die "Installeer"-knoppie.

Joomla sal geïnstalleer word in die gids wat jy gespesifiseer het. Jy kan Joomla dadelik begin gebruik.

installeer joomla

Jy sal 'n e-pos ontvang dat jou webwerf geskep is en jy kan nou by jou Joomla backend by joudomein.co.za/administrateur aanmeld

Kies uit duisende gratis Joomla-temas en -inproppe om 'n webwerf gratis te skep.

Hier is 'n paar bykomende wenke:

• Jy kan Joomla installeer op enige domein of subdomein waartoe jy toegang het.
  • Jy kan Joomla op verskeie domeine of subdomeine installeer.
  • Jy kan Joomla enige tyd deïnstalleer.

As jy enige vrae het oor die installering of gebruik van Joomla, kan jy Joomla-ondersteuning kontak vir bystand.

• joomla, joomla templates, joomla login, joomla download, joomla website, joomla tutorial, install joomla