Hoe om Drupal te installeer

Hoe om Drupal op cPanel te installeer met behulp van Softaculous app installeerder, een klik maklike en vinnige installasie. Neem asseblief kennis dat jy ten minste 93MB nodig het om die nuutste weergawe van Drupal te installeer.

1. Teken aan by jou cPanel-rekening.
  2. Blaai af na die onderkant van die bladsy na die Softaculous App Installer-afdeling.
  3. Klik op Drupal onder Skripte.
  4. Klik op die Installeer nou-knoppie.
  5. Op sagteware-opstelling kies weergawe en domeinopsies.
  6. Voer werfnaam in.
  7. Skep Admin-rekening, voer gebruikersnaam, wagwoord en e-pos in.
  8. Klik die Installeer-knoppie.

Jy sal 'n e-pos ontvang dat jou webwerf geskep is en jy kan nou by jou Drupal-kontroleskerm aanmeld by yourdomain.co.za/admin of yourdomain.co.za/?q=user/login

Kies uit duisende gratis Drupal-temas en -inproppe om 'n webwerf gratis te skep.

Drupal

Drupal is 'n oopbron-platform en inhoudbestuurstelsel vir die bou van dinamiese webwerwe wat 'n wye reeks kenmerke en dienste bied, insluitend gebruikersadministrasie, publiseringswerkvloei, besprekingsvermoëns, nuusaggregasie, metadata-funksionaliteite deur gebruik te maak van beheerde woordeskat en XML-publisering vir inhoud deeldoeleindes.

Toegerus met 'n kragtige mengsel van kenmerke en konfigureerbaarheid, kan Drupal 'n diverse reeks webprojekte ondersteun wat wissel van persoonlike weblogs tot groot gemeenskapsgedrewe werwe.

• drupal, drupal 8, drupal commerce, drupal themes, drupal 7, what is drupal, drupal download, drupal tutorial