WordPress Toolkit cPanel-webhosting

WordPress Toolkit is 'n kenmerkryke bestuurskoppelvlak wat enigiemand toelaat om WordPress-webwerwe te installeer, op te stel en te bestuur. WordPress Toolkit Deluxe, met instrumente soos Kloning en Smart Updates, is nou ingesluit as deel van cPanel. Verbeterde kenmerke, verhoogde sekuriteit en vereenvoudigde bestuur vir WordPress in cPanel

WordPress Toolkit bevat alles wat jy nodig het om beheer oor jou WordPress-webwerwe te neem. Daar is geen beperking op die aantal WordPress-webwerwe wat jy met WordPress Toolkit kan bestuur nie.

wordpress toolkit cpanel

Van pasmaakbare installasies tot intuïtiewe bestuur van rugsteun, tema, inprop en wagwoorde, WordPress Toolkit is ideaal vir enigiemand met veelvuldige WordPress-webwerwe.

Die installering van WordPress vanaf cPanel was nog nooit meer kragtig nie - Skep voorafbepaalde tema- en inpropstelle wat gebruik kan word om splinternuwe WordPress-installasies outomaties met een klik op te stel. Hierdie cPanel WordPress-bestuurder is 'n ware tydbespaarder.

Instandhouding, rugsteunnutsgoed en ontfouting binne jou vingers
Sit jou werf in instandhoudingsmodus en wys 'n pasgemaakte boodskap aan jou besoekers terwyl jy verskeie take soos rugsteun, herstel of ontfouting doen ; dit is alles ingesluit!

WordPress Toolkit

Enkel bestuurskoppelvlak wat jou in staat stel om WordPress-webwerwe maklik te installeer, op te stel en te bestuur, insluitend:

• Administrasie- en databasiswagwoordbestuur
  • Soekenjinindekseringsbestuur
  • Enkelaanmelding-funksie
  • Outomatiese sekuriteitsverharding
  • Inprop- en temastelbestuur
  • Opstel- en kloningfunksies
  • Massa outomatiese en slim opdaterings
  • WordPress Toolkit vir cPanel lewer selfs meer grootsheid!
  • Stel jou voor dat jy kan verhoog, kloon, sinkroniseer, opdateer, kopieer, migreer en meer.
  • Met 'n enkele klik; Mikrobestuur van jou WordPress-installasies is iets van die verlede.

Gevorderde bestuur

Installeer plugins of temas, selfs direk vanaf WordPress.org; aktiveer, deaktiveer, bestuur of vee hulle per webwerf of in grootmaat op sommige of al jou werwe uit.

Kenmerketoetsing

Kloon enige bestaande werf na 'n heeltemal veilige opstelarea op sy eie databasis om te eksperimenteer, en sinkroniseer dan terug na jou regstreekse webwerf wanneer jy gereed is.

Bykomende sekuriteit

Skandeer en verhard al jou webwerwe teen sekuriteitsrisiko's deur opdaterings te gebruik gebaseer op aanbevelings van WordPress-gemeenskapkundiges.

Slim opdaterings

Toets outomaties opdaterings vir temas, inproppe, tale en WordPress self in 'n heeltemal veilige omgewing sonder enige risiko vir jou lewendige webwerf.

• wordpress

Was hierdie antwoord nuttig?