WooCommerce PayFast Integrasie

Voordat jy PayFast met WooCommerce kan integreer, moet jy aangemeld het vir 'n PayFast-rekening en verifieer jou rekening deur die stappe in die kontroleskerm te voltooi.

Teken aan by WordPress en gaan na die inpropbladsy, voeg 'n inprop by en soek na "WooCommerce PayFast Gateway"-inprop en klik installeer nou en aktiveer dit.

Gaan na WooCommerce-instellings en dan die Betalings-oortjie, klik die Stel op-knoppie langs die PayFast-betaalmetode.

Teken aan by jou PayFast-rekening aangesien jy die volgende inligting benodig: Handelaar-ID, Handelaarsleutel en Wagfrase (moet geskep word)

Voer hierdie drie geloofsbriewe in jou WooCommerce PayFast-instellings in.

Deaktiveer PayFast Sandbox-modus en merk die aktiveer PayFast-blokkie aan die bokant. Klik Stoor veranderinge om te integreer.