Astra Tema WordPress handleiding

Die Astra-tema op WordPress het vinnig een van die gewildste WordPress geword temas van alle tye. Die gewildheid daarvan is waarskynlik as gevolg van die eenvoud van die opstel en skep van 'n WordPress-webwerf met voorafgemaakte sjablone om jou ure se tyd te bespaar.

Nadat jy geïnstalleer is, kan jy dadelik begin om jou webwerfbladsye te redigeer en te pasmaak, insluitend: logo, lettertipes, kleure en nog baie meer.

Kyk na die volledige tutoriaal hieronder om jou eie webwerf met gemak te begin bou.

Astra-tema volledige handleiding | Hoe om die Astra-tema te gebruik (stap vir stap)

Kry die Astra-tema vir jou WordPress-webwerf

Die Astra-tema is 'n gratis, liggewig en aanpasbare WordPress-tema wat perfek is vir beginners en ervare gebruikers. Dit is hoogs aanpasbaar en kan gebruik word om 'n wye verskeidenheid webwerwe te skep, van blogs tot besighede.

In hierdie tutoriaal sal ons jou wys hoe om die Astra-tema te installeer en te aktiveer, asook hoe om dit na jou smaak aan te pas.

Stap 1: Installeer en aktiveer die Astra-tema

Volg hierdie stappe om die Astra-tema te installeer:

1. Teken aan by jou WordPress-kontroleskerm.
  2. Klik op die "Voorkoms"-oortjie.
  3. Klik op die "Temas"-oortjie.
  4. Klik op die "Voeg nuwe by"-knoppie.
  5. Tik "Astra" in die soekbalk en druk Enter.
  6. Klik op die "Installeer"-knoppie langs die "Astra"-tema.
  7. Klik op die "Aktiveer"-knoppie.

Stap 2: Pasmaak die Astra-tema

Sodra jy die Astra-tema geaktiveer het, kan jy dit begin pasmaak. Om dit te doen, volg hierdie stappe:

1. Gaan na die "Voorkoms"-oortjie.
  2. Klik op die "Pasmaak"-knoppie.
  3. In die Pasmaaker kan jy 'n verskeidenheid instellings verander, insluitend die tema se kleure, lettertipes, uitleg en meer.
  4. Wanneer jy klaar is met die pasmaak van die tema, klik op die "Stoor"-knoppie.

Hier is 'n paar van die dinge wat jy in die Astra-tema kan pasmaak:

• Kleure: Jy kan die primêre en sekondêre kleure van die tema verander.
  • Lettertipes: Jy kan die lettertipes wat vir die opskrifte, hoofteks en ander elemente van die tema gebruik word, verander.
  • Uitleg: Jy kan die uitleg van die tema verander, insluitend die breedte van die inhoudarea en die aantal kolomme.
  • Bykomende kenmerke: Jy kan ook bykomende kenmerke by die tema voeg, soos 'n skuifbalk, 'n kontakvorm of 'n sosialemedialegstuk.

Gevolgtrekking

Die Astra-tema is 'n kragtige en veelsydige WordPress-tema wat gebruik kan word om 'n wye verskeidenheid webwerwe te skep. Dit is maklik om te gebruik en aan te pas, wat dit 'n goeie keuse maak vir sowel beginners as ervare gebruikers.