Hoe om cPanel SSL te aktiveer

Jy moet jou webwerf en e-posse met ons gratis AutoSSL-sertifikaat in jou cPanel-rekening beveilig. As die domeinnaam nuut geregistreer is, laat asseblief tot 'n uur toe voordat jy probeer om die SSL-sertifikaat te genereer.

Hier is die stappe oor hoe om cPanel SSL/TLS-status te aktiveer:

1. Teken aan by jou cPanel-rekening.
  2. Klik op die "Sekuriteit"-ikoon.
  3. Klik op die "SSL/TLS Status"-ikoon.
  4. In die "Aktiveer SSL/TLS-status"-afdeling, kies die merkblokkie langs "Aktiveer SSL/TLS-status."
  5. Klik op die "Stoor"-knoppie.

Sodra jy SSL/TLS-status geaktiveer het, kan jy die status van jou SSL-sertifikate in die "SSL/TLS-status"-tabel sien. Die tabel sal vir jou die volgende inligting vir elke SSL-sertifikaat wys:

• Domainnaam
  • Sertifikaattipe
  • Status
  • Vervaldatum

As jy enige probleme ondervind om SSL/TLS-status te aktiveer, kan jy jou gasheerverskaffer kontak vir bystand.

Hier is 'n paar bykomende voordele om SSL/TLS-status te aktiveer:

• Sekuriteit: SSL/TLS enkripteer die data wat tussen jou webwerf en jou besoekers se blaaiers oorgedra word. Dit help om hul persoonlike inligting te beskerm teen gesteel of misbruik.
  • Vertroue: Besoekers is meer geneig om jou webwerf te vertrou as dit 'n geldige SSL-sertifikaat het. Dit is omdat SSL-sertifikate 'n veilige protokol gebruik om data te enkripteer, wat help om besoekers se privaatheid te beskerm.
  • Soekenjinranglys: Google en ander soekenjins gee voorkeur aan webwerwe wat 'n geldige SSL-sertifikaat het. Dit is omdat SSL-sertifikate help om 'n veiliger blaai-ervaring vir gebruikers te skep, wat iets is wat soekenjins waardeer.

As jy nie reeds SSL/TLS gebruik nie, moedig ek jou aan om dit te aktiveer. Dit is 'n eenvoudige en effektiewe manier om die sekuriteit en betroubaarheid van jou webwerf te verbeter.