SitePad Webwerfbouer Opstelling

Jou cPanel bevat SitePad Webwerfbouer wat gebruikers toelaat om hul eie gratis webwerf te skep met honderde gratis webwerf-temas, maklike sleep-en-los ontwerptegnologie.

SitePad Webwerfbouer - Maklik om te gebruik, sleep & Los webwerfbouer met 50+ SitePad-temas en 40+ widgets soos beeld-/video-skuifbalk, beeldgalerye, ryk teks en vele meer. Bou professionele webwerwe met 'n maklik-om-te gebruik-redigeerder en publiseer statiese webblaaie.

SitePad Webwerfbouer

• 337 responsiewe temas wat 'n wye reeks kategorieë dek soos blog, besigheid, portefeulje, restaurante, reis en vele meer
  • 40+ legstukke soos beeld-/video-skuifbalk, beeldgalerye, ryk teks, video, oudio, dienskassie, Google Maps, kontakvorm, sosiale media en vele meer om jou te help om jou webwerf te bou.

Hulle bied 'n gratis weergawe met 15 gratis websjablone om van te kies.

Hoe om SitePad-webwerfbouer in cPanel te installeer

Om SitePad op cPanel te installeer deur Softaculous te gebruik, volg hierdie stappe:

1. Teken aan by jou cPanel-rekening.
  2. Klik op die "Softaculous Apps Installer"-ikoon.
  3. Tik "SitePad" in die soekbalk en druk Enter.
  4. Klik op die "Installeer"-knoppie langs die "SitePad Webwerfbouer"-toepassing.
  5. Voer die volgende inligting in die "Pakketinligting"-afdeling in:
    • Pakketnaam: Voer 'n naam vir die SitePad-installasie in.
    • Gids: Voer die gids in waar jy SitePad wil installeer.
    • Admin-gebruikernaam: Voer 'n gebruikernaam vir die SitePad-administrateurrekening in.
    • Admin Wagwoord: Voer 'n wagwoord vir die SitePad-administrateurrekening in.
  6. Klik op die "Installeer"-knoppie.

SitePad sal geïnstalleer word in die gids wat jy gespesifiseer het. Jy kan dadelik SitePad begin gebruik.

Hier is 'n paar bykomende wenke:

• Jy kan SitePad installeer op enige domein of subdomein waartoe jy toegang het.
  • Jy kan SitePad op verskeie domeine of subdomeine installeer.
  • Jy kan SitePad enige tyd deïnstalleer.

As jy enige vrae het oor die installering of gebruik van SitePad, kan jy SitePad-ondersteuning kontak vir bystand per e-pos: support@sitepad.com

• sitepad, sitepad website builder, sitepad tutorial, sitepad themes, sitepad builder, sitepad cpanel, sitepad hosting